MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
IŞIK HIZINDA TÜM TÜRKİYEYE KARGO
ŞEHRİNİZDE BAYİMİZ OLUN
MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
2023 İpek Kirpik Fiyatları ve Bilmeniz Gerekenler

2023 İpek Kirpik Fiyatları ve Bilmeniz Gerekenler

2023 İpek Kirpik Fiyatları ve Bilmeniz Gerekenler
2023 İpek Kirpik Fiyatları ve Bilmeniz Gerekenler

Güzellik ve bakım alanında sürekli olarak gelişen trendler arasında, daha dolgun ve çarpıcı kirpiklere sahip olma isteği hiçbir zaman azalmıyor. İpek kirpikler, bu isteği karşılayan popüler bir güzellik uygulaması haline geldi. Bu yazıda, 2023 yılında ipek kirpik fiyatlarını, uygulama sürecini ve bu konuda bilmeniz gereken önemli noktaları ele alacağız.

İpek Kirpik Nedir?

İpek kirpik, sentetik kirpiklerdir ancak doğal kirpiklerle son derece benzer bir görünüme sahiptirler. İpek kirpikler, özel bir yapıştırıcı kullanılarak doğal kirpiklere tek tek eklenir ve bu sayede kirpikler daha uzun, daha gür ve daha kıvrık görünür. Bu uygulama, günlük makyaj rutini sırasında kullanılan maskara veya kirpik kıvırıcı gibi ürünlerin yerine çoktan geçmiş durumdalar. 

İpek Kirpik Yaptırmadan Önce Nelere Dikkat Etmelisiniz ?

İpek Kirpiklerde herhangi üründe olduğu gibi farklı kaliteye sahiptirler, işlemi yaptırmadan önce mutlaka ipek kirpiklerin hangi marka olduğunu ve hangi malzemeden üretildiğini uzmanınızdan sormanızda fayda var. Kirpiklerin üretildiği hammaddeye göre kirpiklerin kalitesi değişmektedir. Türkiye'de en sağlıklı ve en kaliteli ipek kirpik markası Magic Lash® olduğu için uzmanınızdan bu marka kirpikleri kullanıp kullanmadığını öğrenebilirsiniz. Magic Lash® ipek kirpikleri dünya genelinde profesyonel uzmanlar tarafından en çok tercih edilen markadır. Kirpiklerin üretiminden uzmanların A dan Z ye eğitimine kadar tüm süreçleri kontrol eden büyük bir şirkettir. 

İpek Kirpik Fiyatları 2023

İpek kirpik uygulamasının fiyatı birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Bunlar şunları içerir:

Salonun Konumu: Şehir merkezlerinde bulunan salonlar genellikle daha yüksek fiyatlar talep edebilirler. Bu nedenle, yaşadığınız bölgeye bağlı olarak fiyatlar değişebilir. 

Uygulama Süresi: İpek kirpik uygulamasının süresi de fiyatı etkiler. Türkiye'de çoğu güzellik merkezlerinin yapmadığı ama müşterilerin en çok dikkat etmeleri gereken konu: doğal kirpiklerinizin doluluk oranıdır. Örnek vermemiz gerekirse bir gözümüzde ortalama 150-250 doğal kirpiklerimiz vardır, ve diyelim ki siz 1D (1 kirpike 1 kirpik eklenir) classic işlem yaptıracaksınız. Bu durumda her gözü 100% dolduran bir uzman her göze 150-250 kirpik eklemesi gerekmektedir. Eğer doluluk oranı düşerse o zaman kirpiklerin kalıcılığı da ona göre olur. 100% doldurularak işlem yapıldığında eli hızlı olan ipek kirpik uzmanının ortalama 2 saat içerisinde işlemi gerçekleştirebilir. Eğer size 30-40 dakikada işlem yapıldıysa bunun birkaç nedeni vardır:

1. Çok düşük ihtimalle doğal kirpikleriniz azdır. 

2. Genellikle kirpiklerinize 100% doldurulmamıştır.

Uzmanın Deneyimi: Uygulamayı gerçekleştiren kişinin deneyimi, fiyatı etkileyebilir. Daha deneyimli ve eğitimli uzmanlar genellikle daha yüksek ücret talep edebilirler. Ancak deneyimli bir uzmana ipek kirpik yaptırırsanız her zaman iyi kalıcılık ve doğal kirpiklerinize zarar vermeden işlem yaptırmış olursunuz. Magic Lash Akademi mezunlarına ipek kirpik yaptırmanızı her zaman tavsiye ederiz.

Kullanılan Malzeme: Kullanılan ipek kirpik malzemesinin kalitesi ve markası da fiyatı etkiler. Daha yüksek kaliteli malzemeler genellikle daha pahalıdır.

Kirpiklerin Yoğunluk Farkı:

Genel olarak, 2023 yılında İpek kirpik uygulamalarının fiyat aralığı

1. Classic 1D ipek kirpik işlem ortalama 500-800 TL

2. Rus Volume 2-3-4-5D ipek kirpik işlem ortalama 800-1000 TL

3. Mega Volume 2-3-4-5D ipek kirpik işlem ortalama 1000-1200 TL


İpek Kirpiklerin Günlük Temizlenmesi:

Mutlaka her gün akşam ipek kirpikleri ve yüzümüzü makyajdan temizlememiz gerekmektedir. İpek Kirpikleri özellikle yağ bileşeni içermeyen temizleme köpükleri ile nazikçe yıkamamız gerekmektedir. Bu konuda İnLei® İtalyan markasının yağ bileşeni içermeyen temizleme köpüklerini öneririz. Yağ bazlı temizleyicileri kesinlikle kullanmamalısınız çünkü kirpiklerinizi hızlıca dökebilmektedir.