MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
IŞIK HIZINDA TÜM TÜRKİYEYE KARGO
ŞEHRİNİZDE BAYİMİZ OLUN
MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
İstanbul Yapıştırıcı Hakkında Herşey!

İstanbul Yapıştırıcı Hakkında Herşey!

İstanbul : Denildiğinde akla ilk kız külesi, Galata külesi, köprüler, Türk kahvesi, akıldan çıkmayan tatlılar gelir. Kirpik uzmanının ise aklında hep Güçlü, güvenli, dayanıklı İstanbul yapıştırıcısı vardır.

İstanbul yapıştırıcı yüksek elastikiyeti sayesinde yapılmış işlemin konforlu ve nazik olmasını sağlar. İstanbul profesyonel uzmanlar için en iyi hammaddelerden hazırlanmıştır. Bu Yapıştırıcı İstanbul ve Türkiye’nin nemli hava şartlarında çalışmanızda kolaylık sağlar.

Siyah rengi: oluşturduğunuz demetleri Yapıştırıcıya batırdığınızda dip kısmında ne kadar miktarda yapıştırıcı aldığınızı kontrol etmenizde yardımcı olur.

5ml hacımda olup bir kutudan ortalama 40-50 işlem yapılabilir, YAPIŞTIRICININ özel tasarlanan şişesi tutkalı açtıktan sonra veya açmadan saklandığında bozulmasını önler.

Sağlıklı ve güvenli kalıcılık İçin yapıştırma tekniklerine dikkat etmeniz önemlidir, ancak istanbul yapıştırıcının kalıcılığı doğru teknikte çalışıldığında uzun süre kalıcılığı garanti eder.

Eğer işinizde bir profesyonel iseniz YAPIŞTIRICININ hızını ilk çalışmanızda anlamanız kolay olur. İstanbul 0,5 ve 1 saniye içinde kurur, yapıştırıcıyı daha hızlı kuruması İçin onu Accelerator, Primer veya özellikle Booster ile hızlandırabilirsiniz.

İstanbul yapıştırıcıyı yeni başlayan uzmanlar dahil olmak üzere tüm profesyonel uzmanlar İçin önerilir. Olağanüstü sonuçları güvenle İstanbul yapıştırıcı ile elde edin.

İstanbul İpek Kirpik Yapıştırıcı İçin Tavsiyeler:

1. İstanbul  yapıştırıcı 0,5 ve 1 saniye içinde kuruma özelliğine sahiptir, bazı yeni başlayan uzmanların el hızı yavaştır ve bu nedenle İstanbul yapıştırıcı yeni başlayanlar için hızı hızlı olabilir. Eğer uzman yapıştırıcının hızına yetişemediği taktirde kirpikleri müşterinin gözüne yapıştırana kadar yolda kuruyabilir. İlk çalıştığınız zaman İstanbul yapıştırıcı sizin için hızlı ise ve onun hızına yetişemiyorsanız o zaman kirpiklere hafif biraz daha fazla yapıştırıcı alarak çalışabilirsiniz. Eğer yapıştırıcının hızı size tam tersine yavaş gelir ise o zaman daha önce de belirttiğimiz gibi hızlandırıcı kullanabilirsiniz. 

2. Yapıştırıcıyı ilk yeni aldığınızda 1-2 dakika çok iyi bir şekilde çalkalamanızı tavsiye ederiz. 

3. Yapıştırıcının işlem esnasında kullandığınız her bir damlasını 15-20dk geçmeyecek şekilde kullanınız ve tekrar yeniden çalkayarak damlatın ve işleme devam edin. Bazı durumlarda 25-30dk kadar kullandığım damla olabiliyor bu çalışma odanızın sıcaklık ve nem oranına göre değişkenlik gösterebilir. Damlayı ne zaman güncellemeliyim bunun için dakika mi tutacağım diye belki de soranlar olur? Gerekirse dakika tutabilir veya tecrübenize göre değiştirme zamanını kendiniz anlamanız gerekir. Yapıştırıcı damlası sünmeye başladığında o damla artık muhtemelen bozulmuştur. Böylece yeni damlayı damlatabilirsiniz. 

4. Yapıştırıcıyı açtıktan sonra max 1-1,5 aya kadar kullanılmalıdır. Kapağı açıldıktan sonra artık şişenin içerisine hava girdikten sonra yapıştırıcı bozulmaya başlar. Eğer salonunuzda sadece siz işlem yapmıyorsanız belki de yapıştırıcı daha erkenden bitmiş olur ancak sadece kendiniz nadiren çalışıyorsanız o zaman açıldıktan sonra kullanma ömrüne dikkat etmeniz oldukça önemlidir. 

5. Eğer sıklıkla çalışan bir ipek kirpik uzmanı iseniz her zaman yedekte bir yapıştırıcınız daha olmasını sağlayın, sipariş verirken 2 adet almanız daha iyi olacaktır. Bazı durumlarda aniden yapıştırıcımız biter ve böylece müşterilere mahçup olabiliriz. Bilirsiniz ki sipariş oluşturmak ve teslimat süreçleri de en az 1-3 iş günü bulabiliyor. 

Yapıştırıcı ne kadar güçlü olursa olsun veya ne kadar kaliteli olursa olsun. Başarılı kalıcılık her zaman uzmanın yapıştırma tekniğinden kaynaklanır. Bu yüzden eğer doğru teknikte işlem yaparak uzun süreli kalıcılık elde etmek istiyorsanız mutlaka Magic Lash® Akademiden eğitim almanızı tavsiye ederim.