MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
IŞIK HIZINDA TÜM TÜRKİYEYE KARGO
ŞEHRİNİZDE BAYİMİZ OLUN
MAGİC LASH® EĞİTİMLERİNE KATILIN AVANTAJLI FİYATLARDAN YARARLANIN
İSTANBUL İÇİ AYNI GÜN TESLİMAT SEÇENEĞİ
Lash Filler Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Lash Filler Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

İnLei® Lash Filler, son dönemlerin en popüler güzellik trendlerinden biridir ve gözleri daha genç, uyanık ve canlı göstermek için tercih edilir. İnLei® Lash Filler işlemi, kirpikleri daha dik, kıvrık ve hacimli hale getirirken, bakışları daha çekici hale getirir.

Ancak, İnLei® Lash Filler işleminden sonra bazı dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Bu yazıda, İnLei® Lash Filler işleminden sonra nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında bilgi vereceğim.

  1. Kirpiklerinizi 24 saat boyunca nemden koruyun: İnLei® Lash Filler işleminden sonra, kirpiklerinizin nemli kalmasını önlemek için en az 24 saat boyunca su, buhar veya terden kaçının.
  2. Kirpiklerinizi ovuşturmayın: İnLei® Lash Filler işleminden sonra kirpikleriniz daha hassas olabilir, bu nedenle ovuşturarak veya çekerek tahriş edilmelerini önlemek için dikkatli olun.
  3. Makyaj yapmadan önce bekleyin: İnLei® Lash Filler işleminden sonra kirpiklerinizin özelliğini kaybetmemesi için en az 24 saat makyaj yapmayın. Bu, kirpiklerinizin daha uzun süre kıvrımlı kalmasına ve ömrünün uzatılmasına yardımcı olur.
  4. Kirpiklerinizi fırçayla tarayın: İnLei® Lash Fillerişleminden sonra kirpikleriniz daha düzgün ve daha çekici görünecektir. Ancak, kirpiklerinizin bu özelliğini kaybetmemeleri için düzenli olarak fırçalamalısınız. Kirpik fırçası kullanarak, kirpiklerinizi hafifçe yukarı doğru tarayın.
  5. Kirpik besleyici serum kullanın: Özellikle yağ bileşeni içermeyen Fashion Lash Fix İtalyan kirpik serumunu tavsiye ederiz. Kirpiklerinizin sağlıklı ve güçlü kalmasını sağlamak için, düzenli olarak kirpik besleyici Fashion Lash Fix veya  Adiutrix serum kullanın

İnLei® Lash Filler işlemi sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar yukarıda belirtildiği gibidir. Bu önerileri takip ederek, kirpiklerinizin daha sağlıklı ve çekici kalmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, işlem sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissederseniz, bir uzmana danışmanız önerilir.

Önerilen Ürünler İçin linklerden ulaşabilirsiniz:

Fashion Lash Fix serum için tıkla 

Adiutrix serum için tıkla

Tüm Lash Filler ürünleri için tıkla